Dukesha e Kembrixh pret fëmijën e saj të tretë! Po po! 

Related image

Advertisement

 

Të gjitha spekulimet janë vërtetuar ditët e fundit kur u mësua nga disa fotografë se familja mbretërore anuloi fejesën që do të mbahej në Hornsey Road Children’s Centre, Londër.

Dhe për t’i vënë kapakun të gjithë fjalëve që qarkullonin, Kensington Palace bëri lajmërimin zyrtar sot në orët e para të mëngjesit.

The happy news was revealed in a statement by Kensington Palace this morning 

“Lartësia e tyre Duka dhe Dukesha e Kembrixh janë mëse të lumtur të njoftojnë se Dukesha e Kembrixh pret fëmijën e saj të tretë. 

Mbretëresha dhe pjesëtarët e të dyja familjeve janë të kënaqur me lajmin. 

Njësoj si në dy shtatzënitë e para, Dukesha vuan nga Hyperemesis Gravidarum (komplikacion gjatë shtatzënisë). Lartësia e saj nuk do ta zhvillojë më fejesën e planifikuar në Hornsey Road Children’s Centre, Londër. Për Dukeshën po kujdesen në Kensington Palace.” 

Related image

Princi George dhe Princesha Charlotte.