‘Është bërë i lodhshëm ‘/ Kiara dhe Ronaldo flasin për Luizin…

Kiara ndau me Ronaldon një bisedë që ajo bëri me Luizin pak më parë në dhomën e gjumit, ku ky i fundit i kërkoi të qëndronte me të.

Ronaldo e cilësoi Luizin si të lodhshëm, pasi edhe pse Kiara i shmanget herë pas herë, ai vazhdon të mos heqë dorë.

Advertisement