Enrique Iglesias ka qenë, është dhe do të mbetet ndër meshkujt më të pëlqyer nga gjinia femërore në vende të ndryshme të botës.

Por, fatin për ta pasur pranë e ka vetëm bukuroshja Anna Kournikova. Çifti simpatik në muajin dhjetor janë bërë prindër të dy binjakëve, një vajze dhe një djali.

Advertisement
Për herë të parë prindërit e rinj kanë prezantuar bebushat e tyre në rrjetet sociale. Secili nga prindërit ka pubilkuar foto me njërin nga binjakët, në llogaritë përkatëse me dixhiturën “Dielli im”.

As Enrique as Anna nuk kanë specifikuar nëse në duar mbajnë vajzën apo djalin, pasi dallimi midis tyre është mjaft i vështirë.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

My Sunshine

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on