Listës së modeleve të Victoria’s Secret që tashmë janë nëna, do i shtohet shumë shpejt edhe Chanel Iman.

Vetëm 5 muaj pas fejesës me futbollistin e New York Giants, Streling Shepard, dhe dy muaj pas martesës së papritur, tashmë Chanel ka zbuluar se është shtatzënë me fëmijën e parë.

Advertisement

Modelja postoi në ditën e nënës një foto bardh’ e zi me shkrimin: “Mami dhe Babi mezi presin të të njohin. Teksa po i afrohem mëmësisë, dua t’ju uroj Gëzuar Ditën e Nënës të gjithë nënave”.