Enca në plazh, si një fëmijë i lumtur (Foto)

Pas suksesit të këngës “DUA”, për Encën ka ardhur koha e pushimit.

Larg gjithë punës dhe qytetit të zhurmshëm, ajo ka zgjedhur të kalojë kohë pranë detit dhe dallgëve. Edhe pse nuk është ende një sezon veror dhe uji mund të jetë pak më i ftohtë, Enca nuk do t’ia dijë fare.

Advertisement

“Jam ende një fëmijë i lumtur”, ka shkruar artistja nën foton e publikuar në Instagramin veshur me rrobabanjo ngjyrë lejla.

I’m still a happy kid ?

A post shared by ENCA (@enca) on