Pas konfliktikt me këngëtaren Rosela Gjylbegu, Enca është përballur me një tjetër situatë…

Ishte vetë këngëtarja 22-vjeçare, e cila përmes një postimi në SnapChat ku ka treguar se është bllokuar në tunelin e Kalimashit.

Advertisement

“Sapo ikën dritat në tunelin e kalimashit dhe çdo gjë ishte po kaq e errët sa ky backgraundi këtu. Ju lumtë djema!” shkruan Enca duke mos kursyer ironinë.

Nuk e dimë çfarë ndodhi më pas, por shpresojmë që këngëtarja mos ketë hasur vështirësi të tjera.

Kujtojmë se Enca është duke punuar për një këngë të re.