Emmy Awards 2018: Yjet që shndritën në tapetin e kuq

Mbrëmjen e djeshme u mbajt në Microsoft Theater, Los Angeles, ceremonia e 70-të e ndarjes së çmimeve Emmy.

Tapeti i kuq është prezantimi i parë i yjeve me emocionet e mbrëmjes. Parakalimi përpara fotografëve dhe kamerave pritet me shumë interes për një qëllim: për të parë se çfarë kanë veshur VIP-at. Ja disa nga veshjet që na lanë pa fjalë: