Elvana Gjata zgjedh ta urojë Kosovën në një mënyrë shumë të veçantë

Sot Kosova feston 10-vjetorin e Pavarësisë dhe urimet e politikanëve dhe artistëve për këtë ditë të shënuar janë të shumta.

Një nga urimet më të veçanta për Kosovën, është ai i këngëtares shqiptare, Elvana Gjata. Ajo ka zgjedhur të bëjë tre postime në Instagram, ku dy prej tyre janë foto, ndërsa një është video GIF.

Advertisement

Elvana ka zgjedhur mbizotirimin e ngjyrave kuq e zi dhe shqiponjat pas saj për të treguar se Shqipëria dhe Kosova janë NJË.

Përkrah fotos, ylli i Shqipërisë ka zgjedhur të shkruaj: “Ne Shqiptarëve, jeta na ka mësuar që gjithmonë të bëhemi NJË.. Gëzuar Kosovë, e lirë dhe e pavarur. Qofshim gjithmonë krahë për krahë njëri tjetrit!”.

#kosova10??

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

#kosova10??

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on