Aktorja e famshme Elia Zaharia dhe Princ Leka një vit më parë lidhën martesë në Pallatin Mbretëror.

Këtë ditë të veçantë Princeshë Elia e ka rikujtuar nëpërmjet një postimi në Instagram. Ajo ka postuar disa foto të ceremonisë, e përbri tyre shkruan:

Advertisement

“Si sot një vit më parë. Në këtë përvjetor të parë të martesës, po ndaj me ju disa kujtime të gëzueshme! Falenderoj me zemër të gjithë ata që na u bashkuan dhe na dhuruan ditën më të bukur të jetës sonë.”