Një elefant femër është fotografuar nga fotografja e jetës së egër dhe kafshëve, teksa ekspozon gjoksin e saj ndërsa bën një shëtitje me një elefant të vogël.

Fotografja Renata Ewald, e cila kohët e fundit është duke vizituar Afrikën e Jugut, ka arritur të kapë këto imazhe qesharake të elefantit në Kruger National Park.

Advertisement

“Kam parë shumë kafshë në Kruger. Janë të gjitha të veçanta, por kurrë nuk kam parë një të tillë”, – thotë 51-vjeçarja Ewald.