Egla Ceno çon në nominim Romeon dhe Heidin, njëri prej tyre do të shkojë direkt në finale…

Egla Ceno është banorja që u zgjodh mbrëme si lidere e shtëpisë në Big Brother VIP Albania 3.

Kjo përzgjedhje nga ‘Vëllai i Madh’ vjen me një avantazh për aktoren, ndonëse ka mbetur edhe një muaj që nga përfundimi i këtij reality show.

Advertisement

Faleminderit shumë, e doja shumë të zgjidhesha lidere pas Erjolës”, tha ajo.

Në kundërpërgjigje, Ledion Liço tha: “Më vjen mirë që je e zgjedhur, por ki parasysh që pushteti të prish”.

Avantazhi i dhënë nga ‘Vëllai i Madh’ për Eglën është se ka të drejtë të vendos dy banorë në televotim, fituesi do të shkojë në finale dhe tjetri do të qëndrojë në nominim për pjesën tjetër të lojës deri në gjysmë finale.

E njëjta vendosi që t’i dërgoi në televotim çiftin, Romeo Veshaj dhe Heidi Bacin.

Sidoqoftë, ata nuk ishin në dijeni që njëri prej tyre do të shkonte direkt në finale.

825 COMMENTS

Comments are closed.