Kjo video e rrallë është realizuar në parkun e njohur në Afrikën e Jugut “Sabi Sands Game Reserve” ku vizitorët mund të bëjnë një eksperiencë të paharrueshme në kontakt të plotë me natyrën.

Advertisement

Ajo ç’ka i bëri përshtypje të gjithëve, ishin momentet e rralla ku shiheshin dy luanë duke u çiftëzuar. Luanët sikurse dallohet dhe në pamjet filmike, janë të seksit mashkull, ç’ka vërteton që homoseksualiteti gjendet edhe mes kafshëve.

Ky është padyshim çifti i parë gay në “mbretërinë e luanëve”.