Nicolas Cage ka qenë një nga aktorët me më shumë fitime në Hollivud, me filma si “National Treasure” dhe “Leaving Las Vegas”. 

54-vjeçari grumbulloi rreth 150 milionë dollarë nga karriera e tij e suksesshme, por shumë shpejt i shpenzoi të gjitha. Do thoni ju si është e mundur kjo?!

Advertisement

Nga blerja e një kështjelle 8 milionë dollarë e deri te kafkat e dinosaurëve, do ju tregojmë se si Nicolas Cage sot i ka borxh 14 milionë dollarë shtetit si taksa të prapambetura.

Në një farë pike, Nicolas Cage ishte pronar i 15 shtëpive të shtrenjta
Ndërtoi një varr të shtrenjtë në formë piramide pranë njërës prej shtëpive. Kurrë nuk tha pse i duhej një varr i tillë
Blinte kafshë ekzotike të tipit kobra, peshkaqen, krokodil dhe shumë krijesa të rralla ujore
Bleu një Lamborghini Miura që ishte në pronësi të ish-Shahut të Iranit për 450 000 dollarë
Bleu një kafkë dinosauri për 260 000 dollarë
Koka njerëzish që kanë shërbyer si trofe nëpër tributë e Amazonës
Novelën grafike ku është shfaqur për herë të parë Superman, e ka blerë për 150 000 dollarë