Getoar Selimi/Marina Vjollca

Është një nga dasmat e vitit dhe sigurisht që të gjithë janë kurioz. Që nga ftesat e deri në premtimin e tyre për dashuri të përjetshme duket se çifti ka shprehur tiparin e tyre romantim…

Radionrg.al ka siguruar për ju disa foto te tyre në altar. E siç duket edhe nga foto, festa është goxha intime e me njerëz të përzgjedhur.

Advertisement

Në altarin me lule ngjyre vjollcë e të bardhë, punuar në detaj nga Class, Marina dhe Getoari, i kanë premtuar dashurinë e përjetshme njëri tjetrit nën perëndimin magjik të diellit.