E doni makinën e Kylie-t?

Makina që ka qenë e Kylie-t dhe e së motrës Danii do të nxirret në ankand në 2 Korrik në GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED. Makina është vlerësuar midis 11,500 $ dhe 17,300$, por jemi të sigurt se fansat e saj do të hedhin shumë më tepër para për një objekt të tillë ekskluziv.

Advertisement