Gropat në rrugë janë një problem që shqetëson çdo drejtues mjeti, kudo në botë, dhe të tilla gjenden edhe në qytetin që nuk fle kurrë New York.

I mërzitur nga kjo situatë një drejtues mjeti, e bloger në Youtube, vendosi që t’i mbushi vetë gropat.

Prandaj, “zgjidhja” e Coby Persin kishte padyshim doza të forta ironie, pasi ai i mbushi ato me dhe’ e lule.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.