Çfarë e lidh Karol G me Pablo Escobar?

Emri i Pablo Escobar ishte në të gjithë lajmet gjatë viteve 1980 dhe fillimit të viteve 1990.

I konsideruar si një nga bosët më të mëdhenj të drogës në histori, Escobar kishte pushtet mbi autoritetet kryesore kolumbiane.

Advertisement

Disa vite pas vdekjes së tij, këngëtarja e njohur Karol G ka shpjeguar pse familja e tij është e lidhur me trafikantin e ndjerë të drogës. Ajo u rrit në një familje modeste dhe në kohën kur lindi prindërit e saj e kishin takuar Escobarin.

Nëna e saj ishte një kameriere në Medellin dhe ndodhej në vështrësi të mëdha ekonomike. Ndërsa punonte në një restorant, ajo takoi Escobarin i cili i la një bakshish të majmë. Shuma e parave ishte aq e konsiderueshme sa u ndryshoi jetën familjes së artistes.

Ndonëse kjo histori mund të jetë frymëzuese, nuk mund të thuhet e njëjta gjë për reputacionin e vendit.

Këngëtarja thotë se Kolumbia paragjykohet nga njerëzit të cilët e lidhin gjithmonë vendin me emrin e Escobar dhe kjo ka dëmtuar imazhin e vendit tek të huajt.