Çfarë bëri këtë herë vogëlushi London që Ledioni po kërkon ndihmë?

Që pas ardhjes në jetë të vogëlushit London, jeta e Sarës dhe Ledionit ka ndryshuar shumë.

Kjo duket dhe nga rrjetet e tyre sociale, ku një pjesë të madhe të postimeve të tyre i zë pikërisht London. Dhe në postimin e fundit që ka bërë moderatori i Top Channel, është pikërisht vogëlushi i tyre, i cili ka një libër të vogël ku shkruhet “Stop Pizza”. Duket se kjo e ka “shqetësuar” pak moderatorin, cili krah fotos ka shkruar: “Libri i preferuar i London! Na ndihmoni…”

Advertisement

Gjithashtu në këtë foto ka komentuar edhe tejza e vogël e London, Redia Hoxha e cila shkruan: “Do i ngjaj tezes e di une.”