Çështja e teatrit fut në sherr Gentian Zenelajn me Erion Isain

Çështja për Teatrin e ri Kombëtar, ka futur në sherr me njëri-tjetrin edhe aktorët.

Gentian Zenalaj ka reaguar ashpër pas një shënimi të aktorit  Erion Isai.

Advertisement

Në statusin e tij në Facebook, Zenelaj e akuzonte drejtorin se për shkak të politikës, ai ishte detyruar të gëlltiste gjëra që nuk duheshin dhe i kërkonte të mos bëhej marionetë e komanduar.

Pas reagimit të Gentianit në Facebook edhe Erion Isai nuk ka vonuar t’i kthejë aktorit përgjigjen e tij. Nëpërmjet një statusi të shoqëruar me foton e aktorit Robert Ndrenika të ulur në tavolinë me Lulzim Bashën, Isai ka shkruar: