Celulari “diellor”

Përveç karikimit normal nga korenti, ky celular është në gjendje të karikojë baterinë nëpërmjet disa paneleve të vogla diellore. Modeli është pagëzuar me emrin “Solar Hybrid 936SH”, është prodhuar nga Sharp dhe do të dalë në treg në verë me një çmim prej 40 000 Yen, rreth 300 Euro.