Para Taylor Swift…ishte Aarika Wolf!

DJ i famshëm është fotografuar në Cabo, San Lucas me ish të dashurën Aarika Wolf. Ajo është modele tepër seksi me të cilën Calvin ka pasur një histori dashurie në vitin 2015 … para se ta linte atë për Taylor Swift. Dhe ne e dimë se si përfundoi dhe historia e tij me këtë të fundit … por le ta flasim njëherë tjetër.

Advertisement

Calvin dhe Aarika shijuan rrezet e diellit në një jaht luksoz. Kujtojmë se ata u rilidhën edhe njëherë gushtin e kaluar para se të ndaheshin disa muaj më vonë. Është e qartë, dashuritë e vërteta nuk vdesin kurrë…