BTS grupi i parë K-pop act që nominohet në Grammy

Singëlli i fundit  ‘Dynamite’ është kandiduar në kategorinë Best Pop Duo/Group të Grammy Awards 2021. Banda K-Pop konkuron me Justin Bieber.

“Faleminderit të gjithë atyre që kanë dëgjuar muzikën tonë në këto kohë të vështira. Është armata juaj që bëri këtë mrekulli: ne artistë të nominuar për çmim Grammy. Faleminderit dhe shumë dashuri për ju gjithnjë”.

Advertisement

 

Kujtojmë se çmimet Grammy kanë ngjallur polemika nga artistë të ndryshëm si The Weeknd, Drake e së fundmi Justin Bieber.
Ky i fundit është nominuar në kategorinë pop për albumin e fundit  ‘Changes’, ndaj ka shkruar: “ ‘Changes’ ishte dhe është një album R&B. Mos njohja e tij si i tillë është shumë e çuditshme për mua”