Brian këshillon Lady Gaga

Më të fundit janë Backstreet Boys, të cilët edhe e kanë këshilluar këngëtaren. Djemtë janë pak të shqetësuar për stilin dhe performancat shumë të kushtueshme të Lady Gaga. “Ne ishim në Zelandën e Re njëkohësisht me Lady Gaga. E përmenda, sepse menaxheri ynë i prodhimit po fliste me menaxherin e saj dhe zbuluam se ajo kishte tre avionë privat që fluturonin me të ngado që shkonte. Doja që t’a këshilloja që të bënte më pak shpenzime, sepse kur mbaron turneu, kënaqesh me rezultatin, por kupton qe je trokë financiarisht”,‐ ka thënë Brian Littrell.

Advertisement