Borxhli dhe pas vdekjes

    Për këtë arsye figuron si borxhli prej mëse dy shekujsh në New York City Library. Lajmin e ka bërë të ditur CNN. Sipas tyre Presidenti Amerikan ka marrë hua dy libra në 5 Tetor 1789 e duhej t’i kish dorëzuar brenda 2 nëntorit të 1789-ës.

    Advertisement