Beyonce sapo bleu një kishë mbi 100-vjeçare (Foto)

Bey tashmë ka kishën e saj. Amen!

Ajo është një ndër njerëzit më të suksesshëm në planet dhe karriera muzikore nuk mjafton për të. Mësohet se Queen Bey ka vendosur të shtojë numrin e pronave duke blerë një kishë në New Orleans, që për më tepër ndodhet pranë motrës së saj Solange.

Advertisement

Në të do të luhen dhe këndohen këngët ndër vite të saj. Kisha është mbi 100-vjeçare dhe prej kohësh nuk është funksionale. Beyonce ka vendosur ta blejë dhe të merret me rikonstruksionin e saj derisa në të të futen njerëzit e krishterë. Për të blerë këtë objekt, këngëtarja ka harxhuar një shifër marramendëse parash prej 850,000$.