Beyonce bën xing me Elvana Gjata!

Beyonce vijon fuqishëm e turneun e saj botëror Renaissance. Çdo concert është një sukses I padiskutueshëm por ajo që tërheq tepër vëmendjen janë dhe veshjet nga stilistë të ndryshëm që artistja zgjedh të veshë.

Këtë herë në performancën e saj në Miami, na tërhoqi vëmendjen një krijim i mrekullueshëm i Valdrin Sahiti që nuk e kishim të panjohur.

Advertisement

Këtë fustan me siguri e mbani mend. E ka veshur për herë të parë Elvana Gjata në super koncertin e saj DEKADA. Nuk është hera e parë që artistja shqiptare i paraprin kolegeve të saj nëpër botë.