“Belly Dancer” e Young Zerkës dhe Faydee përzgjidhet nga BBC Radio

Vetëm pak ditë më parë është publikuar kënga dhe klipi i “Belly Dancer” nga Faydee, Young Zerka dhe DJ Moh Green, e duket se feedback-u është mjaft pozitiv.

E themi këtë pasi kënga tashmë po luhet në radio ndërkombëtare, një prej tyre është dhe BBC Radio.

Advertisement

A nuk është ky një lajm i bukur?

Ndërkohë dëgjoni edhe njëherë këngën më poshtë.