Na ndodh të gjithëve që ndonjëherë ta gdhijmë duke folur me miqtë tanë nëpër rrjetet sociale.

E njëjta gje i ka ndodhur dhe këngëtares shqiptare, Bebe Rexha, e cila ka postuar në Instagram një foto të bisedës së saj me një mik në orën 04:57 të mëngjesit. Ai i shkruan se nuk mund të flejë, nga ana tjetër dhe Bebe ka të njëjtin problem, prandaj e fton mikun të shkoj të ajo.

Advertisement

Nëse nuk ju zë gjumi natën, kujtoni Beben, nuk jeni vetëm…