Armina Mevlani e vetmuar dhe melankolike në plazh (Foto)

Nga një foto si Kim Kardashian në plazh (që Armina thotë se e ka bërë një vit më parë), në një më artistike, ëndërrimtare dhe melankolike.

Duke kujtuar këngën e famshme të Koop, “Island Blues”, të cilën mund ta dëgjoni më poshtë, Armina shfaqet “e vetmuar” nën hijen e një palme e duke shijuar peisazhin në paqe.

Advertisement

 Eh, çfarë nuk do të bënim për një moment si ky…