Ariana Grande ndihmon fëmijët e Mançesterit, 5 vjet pas bombardimeve vdekjeprurëse në koncertin e saj!

Pesë vite më parë, pas një prej koncerteve të saj, Ariana Grande jetoi përvojën më të keqe të jetës së saj, kur një kamikaz shpërtheu një bombë në hollin e vendit ku ajo performoi në Mançester të Anglisë.

Që atëherë, çdo vit, Ariana u dërgon dhurata dhe ndihmë për Krishtlindje fëmijëve atje, dhe ky vit nuk ishte përjashtim.

Advertisement

Të hënën, Royal Manchester Children’s Hospital Charity e falënderoi atë përmes llogarisë së saj në Instagram për dhurimin e dhuratave të Krishtlindjeve për pacientët në disa spitale lokale. “Faleminderit Ariana!”, shkruan ata. “Ne jemi kaq të emocionuar që marrim dhuratat e Krishtlindjeve nga Ariana Grande për pacientët e rinj nëpër spitalet tona,” vinte në dukje postimi. Në të njëjtën deklaratë, institucioni zbuloi se këto dhurata u shpërndanë mes foshnjave, fëmijëve dhe adoleshentëve në Spitalin e Fëmijëve Royal Manchester, Spitalin Wythenshawe, Spitalin e Përgjithshëm të Mançesterit të Veriut dhe Spitalin e Përgjithshëm Trafford.

“Është e mrekullueshme që Ariana ka qenë edhe një herë kaq e zhytur në mendime dhe ka bërë këtë donacion të veçantë për familjen tonë të spitaleve”, shkroi në Instagram Tanya Hamid, drejtore e përkohshme e Manchester Foundation Trust Charity. “Ne e dimë se Mançesteri, dhe në veçanti Spitali i Fëmijëve Royal Manchester, zë një vend të veçantë në zemrën e Arianës”, shtoi ajo.

Billboard Article

Më 22 maj 2017, një kamikaz shpërtheu një bombë brenda hollit të stadiumit në fund të shfaqjes së saj, duke vrarë 22 persona dhe duke plagosur më shumë se 500. Kjo shkaktoi pezullimin e turneut të saj “Dangerous Woman” dhe një muaj më vonë ajo u kthye në Mançester për një koncert bamirwsie me yje si Chris Martin, Mac Miller, Katy Perry, Pharrell Williams, Justin Bieber dhe Miley Cyrus.

Ajo ngjarje ndihmoi në mbledhjen e më shumë se 13 milionë dollarëve për viktimat dhe familjet e tyre, dhe çdo vit Ariana shkruan një mesazh drejtuar të mbijetuarve dhe familjeve të viktimave.

ETO Online