Angela Martini tashmë mund t’ju japë këshilla për jetën (Foto)

Angela Martini nuk është vetëm një modele seksi.

Pas martesës, pushimeve luksoze dhe seteve fotografike, së fundmi bukuroshja 31-vjeçare është pajisur me një certifikatë, e cila tregon se tashmë Angela është një këshilluese për jetën. Çfarë do të thotë kjo? Epo nëse kërkoni këshilla për të arritur qëllimet tuaja në jetë (njësoj si modelja) mund të konsultoheni me Angelën. Tek e fundit ku ka më bukur se të të udhëheqë vetë ajo?

Advertisement

Nuk na ngelet tjetër veçse ta përgëzojmë!