Pas martesës dhe pushimeve luksoze me bashkëshortin e saj, Dragos Savulescu, Anglea Martini do i duhet t’i kthehet punës…

Së fundmi Angela ka vendosur të hapë një faqe të re me emrin e saj. Siç dihet, shumë personazhe të njohur, sidomos ata që lidhen me botën e modës dhe modelingurt kanë hapësirën e tyre në internet për të mësuar më shumë rreth tyre. Këtë ka bërë dhe modelja e njohur duke hapur faqen e saj www.angelamartini.net, ku do të publikojë aktivitetet e saj artistike, setet e fotografive apo edhe projektet e tjera në fushën e modës.

Advertisement

Ndërkohë, Angela dhe bashkëshorti i saj vazhdojnë të shijojnë muajin e mjaltit ne ishujt e nxehtë të Seychelles, në Afrikën Jugore. Ehhh….