Angela Martini është ndër modelet më seksi të showbiz-it shqiptar, dhe jo vetëm.

Megjithatë, këtë herë ajo nuk provokon e vetme rrjetin, por bashkë me partnerin e saj, Dragos Savulescu. Pak javë më parë ata u martuan në Las Vegas, ndërsa tani Angela publikoi një mini-filmin të realizuar me bashkëshortin e saj, me skena disi erotike. Duhet ta pranojmë se duket tepër joshëse, siç mund ta shihni më poshtë.