Amy Schumer, topless për kopertinën e librit të saj

Amy Schumer ka publikuar kopertinën e librit “The Girl With the Lower Back Tattoo” (Vajza me tatuazh në fund të kurrizit).
34-vjecarja ka pozuar topless për kopertinën e librit.
Ky është libri i parë i saj, ndërkohë që pritet të botohet në Gusht të këtij viti.
“Amy Schumer nuk është një aktore që edhe mund të shkruajë. Ajo është një shkrimtare e cila është dhe aktore”, ka thënë publicistja e saj.