Amos tenton t’i rrëmbejë një puthje, si reagoi Dea?

Është parë që në fillim një tërheqje midis Amos Zaharias dhe Dea Mishelit. Ndonëse deri tani asnjëri nga ata nuk e pranon se janë diçka më shumë se shokë.

Mirë e thojnë me fjalë këtë, por veprimet e tyre tregojnë të kundërtën. Amos dhe Dea e kanë shkëmbyer puthjen e tyre të parë në buzë, ndonëse ishte në kontekstin e provës së javës që ju dha më herët, ku duhet të improvizonin një skenë filmi.

Advertisement

Së fundmi Amosi ka tentuar ta puthë sërish Dean, jo më “i detyruar” por sepse donte vetë. Mirëpo ka qenë Dea ajo që nuk e ka lejuar duke larguar kokën.

Më herët blogerja në një bisedë i ka thënë Amos Zaharias, pretendentit për t’i fituar zemrën që të mos merret me të.

Ndër të tjera ajo ka shtuar se i pëlqen biseda me të, por kaq. Teksa po e thonte këtë Dea Mishel po qeshte, çfarë na bën të mendojmë që nuk e kishte seriozisht, thjesht “ka frikë” të përfshihet në një histori të tilllë brenda shtëpisë.