Alban Ramosaj vjen me këngën e re nga Sahara

Alban Ramosaj është rikthyer me këngë të re. Ai ka lançuar këngën “Sahara” dhe videoklipi është realizuar në shkretëtirë.

Ja tek e keni të plotë këngën në videon. Shikim të mbarë!

Advertisement