Aktori më i paguar në botë është…

…George Clooney!

Advertisement

Sipas Forbes, vitin e kaluar Clooney fitoi 239 milionë dollarë vitin e kaluar, më shumë se çdo aktor tjetër brenda një periudhë 12-mujore. Pjesa më e madhe e fitimeve të tij vijnë pjesërisht falë shitjeve të kompanisë së tekilas, që ai bashkëthemeloi me Rande Gerber dhe Mike Meldman.

Me këtë shumë, aktori 58-vjeçar radhitet i dyti në listën vjetore të Forbes për celebritët më të paguar në botë, menjëherë pas boksierit Floyd Mayweather. E treta është Kylie Jenner, personalitet amerikan televiziv, modele dhe sipërmarrëse.

Personazhet e famshëm më të paguar të 2018-ës
Floyd Mayweather
George Clooney
Kylie Jenner
Judy Sheindlin (Judge Judy)
Dwayne Johnson
U2
Coldplay
Lionel Messi
Ed Sheeran
Cristiano Ronaldo