Aktorët më të mirë të të gjitha kohërave sipas Quentin Tarantinos!

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Writer/Director Quentin Tarantino poses in the press room during the Oscars at Loews Hollywood Hotel on February 24, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Regjisori i famshëm, Quentin Tarantino ka treguar se cilët janë sipas tij, pesë aktorët më të mirë të të gjitha kohërave.

Si një nga regjisorët më të përfolur dhe i konsideruar nga shumë si një nga më të mirët e të gjitha kohërave, nuk është çudi që Tarantino ka punuar edhe me disa prej talenteve më të mirë të aktrimit në botë.

Advertisement

Në një intervistë me Charlie Rose pas publikimit të filmit të tij “Jackie Brown” në vitin 1997, Tarantino zbuloi se cilët i konsideronte pesë aktorët më të mirë në atë kohë.

Filmi luan Pam Grier në rolin kryesor, dhe aktorë të tjerë të shquar përfshijnë Samuel L. Jackson, Bridget Fonda, Robert Forster dhe Michael Keaton si dhe Robert De Niro si Luis Gara.

Dhe më së shumti fjalë lavdëruese për De Niron i ka pasur në intervistën me Rose.

Ai e meriton reputacionin e tij si ndoshta aktori më i madh i gjeneratës së tij. Unë mendoj se ai është aktori më i mirë në botë. Unë kurrë nuk kam parë një aktor të futet në një personazh kaq plotësisht. Dhe ajo që dua të them me këtë është kur Robert luan Louis. Ai punon nga momenti në një moment”.

I pyetur për aktorët e shquar nga “gjenerata e tij”, Tarantino u përgjigj:

Sean Penn, Tim Roth dhe Nick Cage. Tim për shkathtësinë dhe egërsinë e tij. Ai ka atë cilësi kameleoni”.