Adoleshentja që shiti virgjërinë për 2 milion $ tregon të vërtetën tronditëse (Foto)

Një adoleshente rumune e cili dyshohet se ka shitur vi rgjërinë e saj në internet, ka pohuar se historia e saj ishte thjesht një “gjetje publicitare” për një faqe të tmerr shme të ankandit se ksual.

Aleexandra Khefren, 19 vjeç, bëri tituj në të gjithë botën kur ajo njoftoi se po i ofronte klientëve më të kamur në nëntor të 2016, virgjerine e saj.

Advertisement

Katër muaj më vonë adoleshentja fama e saj u rrit me tej kur deklaroi që një biznesmen i Hong Kongut kishte fituar ankandin e dyshuar me ofertën e tij prej £ 2million.

Por tani Aleexandra, një aspirante për modele nga Bukureshti, tha se e gjithë historia ishte thjesht një marifet publiciteti për “Cinderella Escorts” me bazë në Gjermani, e cila krenohet me ‘shitjen’ e dhjetëra virgjerive për klientë të profilit të lartë duke përfshirë hollivudianët.

“Është e vështirë për mua”, tha ajo. “Kam kaluar në depresion, ishte vërtet e vështirë. Më duhej të shkoja në seanca terapeutike. ‘

Adoleshentja, e cila ishte 18 vjeç në kohën e ankandit, tregoi se si Cinderella Escorts e kontaktoi atë në mediat sociale dhe i tha asaj se ‘propozimi i marketingut’ do të ndihmonte në rritjen e karrierës së saj të modelimit dhe në ngritjen e profilit të saj.

/TetovaSot/