Adelina Tahiri i rikthehet muzikës për një arsye të veçantë

Adelina Tahiri prej pak kohësh është larguar nga skena, por shumë shpejt do i rikthehet muzikës.

?????????

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

 Siç e dimë, ajo është në pritje të fëmijës së saj të parë, saktësisht të një djali dhe pikërisht për të do të realizojë një këngë.

Advertisement

Loading …. 65% ❤??

A post shared by AdelinaTahiri (@adelina_tahiri1) on

 Këngëtarja nuk ka synim që projekti të shndërrohet në hit, por t’i tregojë përjetimet dhe ndjesitë gjatë gjithë shtatzënisë.