A është e vërtetë lidhja e Dj Sardi dhe Jonida Vokshi?! Dilema…

Lajmi se Dj Sardi konfirmoi njëfarësoj lidhjen me Jonida Vokshin, ka qarkulluar që prej ditës së djeshme në portale, i ushqyer nga vetë pohimet e tij. Turjan Hyska e pyeti në emisionin “ Familja“ nëse është e vërtetë lidhja e tij me moderatoren bukuroshe dhe Sardi u përgjigj: “ Mbase“.

640-0-5c461c4d23f84_1548103140-1207955

Kaq u desh që reagimi I tij të merrej si pohim, por vetë Jonida shkaktoi pështjellim me komentet e saj një ditë më pas. Aktorja foli për “Prive“ ku e mohoi këtë lidhje.

Pikë së pari shumë-shumë faleminderit që më pyetët. Pikë së dyti nuk ka asgjë të vërtetë në këtë histori është shprehur ajo.