“A e pe çfarë manipuluesi është Maestro?”, Luizi dhe Bjordi bisedojnë…

Zgjedhja e Armaldos për t’i mohuar të drejtën e votës Valbonës, Diolës, Nitës dhe Bjordit u cilësua si manipulim nga ana e Luizit.

Ky i fundit duke folur me Bjordin i tha atij që Maestro është manipulues, sepse e ktheu situatën ashtu siç donte.

Advertisement

Luizi u ndal edhe tek diskutimi që Efi bëri me Oltën mbërmjen e kaluar. Ai tha se tashmë që Efi është deklaruar se është në krahun e tij, ai nuk mund ta zhgënjejë dot.