A do të vishnit… një hamburger?

McDonald’s zyrtarisht i ka hyrë edhe biznesit të veshjeve duke hedhur në treg koleksionin që mban emrin e njërit prej hamburger-ave të saj, Big Mac.Linja e veshjeve është ëndrra e cdo adhuruesi të hamburger-ave, tuta dhe papuce të rehatshme.
Por McDonald’s nuk ka harruar miqtë tanë me katër këmbë, duke dizenjuar veshje edhe për qentë dhe macet.
Koleksioni u prezantua me një sfilatë në Stockholm ku mes të ftuarve ishin të përfshirë edhe shumë vip-a.
Për momentin veshjet janë në shitje vetëm në Suedi.
Ju do ta porosisni një të tillë?