800 sendet personale të Amy Winehouse u shitën dhe grumbulluan një pasuri të tërë

243 mijë dollarë u shit vetëm fustani që veshi në performancën e fundit Amy Winehouse. Në ankand ishin edhe sende e veshje të tjera, plot 800. Në total u mblodhën 4 milionë dollarë, një pasuri e tërë që në fakt do të përdoret e gjitha për bamirësi. Fondet do të vihen në funksion të të rinjve që vuajnë nga varësia prej alkoolit dhe drogës.

800 sendet personale të Amy Winehouse u shitën dhe grumbulluan

Advertisement

Fondacionin e kanë krijuar prindërit e saj.

Amy Winehouse vdiq nga overdoza në moshën 27-vjeçare, në Londër, më 23 korrik 2011.