8 Marsi/ Dua Lipa ka një dedikim për gratë që bëjë pjesë në jetën së saj

Dua Lipa është një ndër ato personazhe publike që nuk harron t’i bëjë dedikime herë pas here njerzve të saj më të afërt.

Këtë 8 Mars, Dua ja ka kushtuar didikimin grave më të rëndësishme të jetës së saj, në të cilat futen nëna, motra, mikeshat dhe bashkëpuntoret. Krah fotove të postuara, Dua shkruan: “Ja ku janë disa nga super gratë e jetës sime. Pa ato nuk do të isha në gjendje të shtyjë asnjë nga këto gjëra. Ju dua shumë dhe do të doja të kisha më shumë fotografi që t’i tregoj botës sa të mrekullueshme dhe brilante dhe të çiltra, mështetëse dhe inspituese jeni ju të gjitha. Ju dua përgjithmonë”.

Advertisement