Dita e Shën Valentinit nuk është vetëm për buqeta e çokollata…

Në fakt është për të gjithë, duke nisur nga ata që e urrejnë dhe nuk e festojnë ndonjëherë edhe pse janë në lidhje, deri tek beqarët. Ne, për fat të mirë, kemi nga një film për të gjithë tipat, në rast se vendosni të qëndroni në shtëpi.

Advertisement

Për të gjithë ata që janë kokë e këmbë të dashuruar, por nuk e tregojnë: Sing Street

Për të gjithë ata që nuk bëjnë dot pa njëri-tjetrin: Brooklyn

Për të gjithë realistët: Blue Valentine

Për të gjithë ata që preferojnë shoqërinë sesa lidhjet: Frances Ha

Për beqarët: Singles

Për ata që e urrejnë këtë ditë: My Bloody Valentine

Për të gjithë ata që mendojnë se Shën Valentini është “mainstream”: (500) Days of Summer

Për të gjithë ata janë në një lidhje të ndërlikuar: Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Për të gjithë ata që i krijojnë lidhjet nëpërmjet rrjeteve sociale: The Incredible Jessica James

Për të gjithë ata që e “festojnë” këtë ditë vetëm për çokollatat: The Grand Budapest Hotel

Për të gjithë ata që mendojnë se “dashuria është një lojë”: Love and Basketball

Për të gjithë ata që do e festojnë në krevat: Secretary