Pak kohë më parë në media u përfol shumë për krisjen e raportit mes Zaimina Vasjarit dhe Rezarta Shkurtës.

Por Zaimina theu heshtjen duke rrëfyer në emisionin “Xing me Ermalin” se është e vërtetë që kanë patur debat, por sot vazhdojnë të flasin.

Advertisement

Duke e ngacmuar Mamaqi ludhur me këtë çështje, pasi i kujtoi se Rezarta nuk ishte as në festën e “baby-shower”, ajo i përgjigjet “Ne kemi qënë dhe jemi shoqe shumë të mira. Flasim. Kemi patur një debat dhe për një periudhë të shkurtër nuk flisnim. Të gjitha shoqet kanë debate me njëra-tjetrën”.