Ye tregon gjithçka në një dokumentar

Nuk duhet të jesh gjeni për të ditur se Ye (dikur Kanye West) ka ndikuar në muzikë gjatë dy dekadave të fundit.Por pse të mos e shihni gjithsesi nga vetë jeen-yuhs?

Dokumentari i “Ye jeen-yuhs: A Kanye Trilogy’ do të shfaqet premierë më 16 shkurt në Netflix dhe do të transmetohet për tre javë.Kjo përmban gjithashtu një sërë klipesh ndër vite, duke përfshirë Ye ëith Jay-Z dhe Pharrell; ngjarja e tij debutuese për “The Life of Pablo”; dhe pamjet e nënës së tij të ndjerë, Donda.jeen-yuhs po ashtu do të shfaqet premierë në Festivalin e Filmit Sundance më 23 janar.Pjesa e parë, “Act 1 (Vision)” do të jetë gjithashtu në kinematë kombëtare për një ditë më 10 shkurt, disa ditë përpara se të shfaqet në Netflix.
Advertisement