Walter dhe Jesse ribashkohen për të rikrijuar skenën e Breaking Bad në reklamën e Super Bowl…

Walter White dhe Jesse Pinkman (Aaron Paul) bashkohen sërish për një reklamë të Superbowl për të rikrijuar një skenë nga Breaking Bad.

Marka njoftoi planet për të transmetuar një reklamë të frymëzuar nga Breaking Bad gjatë Super Bowl LVII më 12 shkurt. Parashikimet e para zbulojnë se Bryan Cranston do të kthehet në rolin e Walter White, së bashku me Aaron Paul, duke ripërsëritur rolin e tij si Jesse Pinkman.

Advertisement

PopCorners, i cili kishte lënë të kuptohet për lidhjen e tij me Breaking Bad për disa javë, zbuloi një video të enjten që shfaq White dhe Jesse përsëri së bashku teksa udhëtojnë në shkretëtirë.

Ky riimagjinim i një skene nga “4 Days Out”, episodi i nëntë i sezonit të dytë të serialit, përdor RV origjinale të paraqitur në Breaking Bad.

Vetëm një javë më parë, PopCorners publikoi gjithashtu një reklamë që shfaq vetëm Jesse Pinkman. Videoja tregon Jesse Pinkman të ulur në një karrige me kostumin e tij klasik të bardhë dhe duke shijuar një çantë me White Cheddar PopCorners në shkretëtirë.

RV-ja ikonë e bardhë nga shfaqja mund të shihet gjithashtu në sfond, duke shtuar ndjesinë nostalgjike të reklamës.