Vlorë – Protestojnë banorët e Orikumit

Në takimin e zhvilluar me ta, deputetët thanë se protestat bëhen edhe për kushtet e vështira ekonomike dhe i bënë thirrje banorëve që në 30 prill të marrin pjesë në protestën që do zhvillohet në kryeqytet. Ata deklaruan se Partia Socialiste me ardhjen në pushtet do të zgjidhë cështjen e tokave. Në fund të takimit, protestuesit së bashku me deputetët Dokle dhe Toci kanë bllokuar rrugën automobilistike.

Advertisement